Privacyverklaring ABC Zoetermeer B.V.

  1. Inleiding

In deze privacyverklaring benoemen we welke gegevens we verzamelen als je deze website gebruikt en waarom we deze gegevens verzamelen. Uiteraard staat het beschermen van jouw privacy centraal en worden deze gegevens alleen gebruikt om de gebruikservaring te verbeteren en niet doorgespeeld aan derden. Via deze privacyverklaring nemen we je graag mee in onze werkwijze. Dit gebeurt volledig in overeenstemming met de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

  1. Bedrijfsomschrijving

ABC Zoetermeer BV staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 59055251. Onze adresgegevens zijn:

ABC Zoetermeer

Postadres:
Vaartdreef 14
2724 GG Zoetermeer

Zakelijk/bezoek adres:
Wattstraat 11C
2723 PZ Zoetermeer
079 – 750 49 08

www.abczoetermeer.nl
info@abczoetermeer.nl

 

ABC Zoetermeer is een verhuurbedrijf in Zoetermeer. Bij ons kan je huren stoelen, tafels, glaswerk, tenten, bestek, servies, glaswerk, springkussens, stormbanen, ballondecoraties en andere partyverhuur artikelen. Naast de verhuur van de producten, levert ABC Zoetermeer ook diensten in de vorm van bezorging en ophalen van de producten en het begeleiden ervan.

  1. Gegevens
    • Evenementen en het huren van onze producten

Voor het opstellen van een offerte en factuur voor onze evenementen en/of voor het huren van onze producten hebben wij naast algemene gegevens (datum, tijd, aantal personen, arrangement) ook de NAW gegevens, e-mailadres en telefoonnummer nodig. Deze gegevens in het systeem Worldpress verwerkt maar blijven te allen tijde eigendom van ABC Zoetermeer.

  • Bestellingen via website of emails

Wanneer je bij ons via de website een bestelling doet krijgen wij deze gegevens doorgestuurd via e-mail. Daarmee komen deze gegevens ook op de mailserver van onze hostingpartij Alpha Net terecht. Alpha Net heeft hiermee enkel een doorsturende functie en mag niks met de inhoudelijke gegevens doen. Ditzelfde geldt wanneer je ons een e-mail stuurt. De e-mails worden in sommige gevallen bewaart op onze server om een communicatiegeschiedenis op te bouwen.

  • Marketingdoeleinden

Naast het verzamelen van persoonsgegevens voor een boeking verzamelen we gegevens voor marketingdoeleinden. Hieronder lees je hier meer over.

3.3.1 Analyses

Voor het bijhouden van statistieken en om ons websiteverkeer te analyseren maken we gebruik van Worldpress. De gegevens worden anoniem weergegeven in onze statistieken.

3.4 Cookies

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door je browser op de harde schijf van je computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Deze informatie wordt dus op jouw eigen computer opgeslagen en absoluut niet in onze eigen database. Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen van het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

3.5 Facebook

Er worden gegevens verzameld over het gebruik van onze website om advertenties te kunnen weergeven die zijn toegesneden op en relevant zijn voor de individuele gebruiker. Deze advertenties worden zo waardevoller voor onze doelgroep.

3.6 SSL certificaat

ABC Zoetermeer heeft een SSL-certificaat en biedt bezoekers hiermee maximale veiligheid bij het versturen van gegevens via onze website.

  • Gegevens inzien, aanpassen en/of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@abczoetermeer.nl. Hierbij is het belangrijk een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk maar binnen vier weken op jouw verzoek. ABC Zoetermeer wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

  • Duur van de opslag

Wij bewaren persoonsgegevens niet langer dan voor het doel noodzakelijk. Dit varieert van bijvoorbeeld 60 dagen voor advertentiedoeleinden tot 7 jaar in verband met onze fiscale bewaarplicht.

  • Vragen en feedback

Wij controleren regelmatig of we aan deze privacyverklaring voldoen. Als je vragen en/of opmerkingen hebt over deze privacyverklaring neem dan gerust contact met ons op.